Työtilaisuuksia erikoislääkäreille

Katso Kuntarekrystä.

Lisäämme pyynnöstä työpaikkailmoituksia myös tälle sivulle.

 

Lapin sairaanhoitopiirin patologian yksikössä on haettavana 28.2.2021 klo 15.00 mennessä

ERIKOISLÄÄKÄRIN VIRKA (patologia)

Lapin keskussairaalan patologian yksikkö on tehokas ja eteenpäin katsovaan työyhteisö, jonka toiminta nojaa vahvaan laatuajatteluun. Yksikössämme on yhteensä kolme patologin virkaa, joiden lisäksi laboratorion teknisestä toiminnasta vastaa solubiologi. Yksikössämme tehdään laaja-alaista diagnostiikkaa Lapin väestön ja kansainvälisen turismin tarpeisiin. Vuosittain tutkimme noin 8000 kudos- ja 4000 solunäytettä sekä teemme noin 75 lääketieteellistä kuolemansyyn selvitystä. Laboratoriomme on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditoima testauslaboratorio. Akkreditointi merkitsee pätevyyden toteamista ja se tunnustetaan kansainvälisesti. Lista voimassa olevista akkreditoiduista tutkimuksistamme on nähtävillä FINAS:n sivuilla (T349). Laboratoriomme on parhaillaan kehittymässä moderniksi diagnostiseksi yksiköksi vuonna 2020 aloittaneen solubiologin avulla. Tule mukaan innostuneeseen ja avoimeen joukkoomme, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin!

Kelpoisuusehtona erikoislääkärin virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärintehtävissä sekä erikoislääkärin pätevyys virkaan soveltuvalla erikoisalalla. Myös erikoistumisvaiheessa oleva lääkäri voidaan huomioida haussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus ennen tehtävän hoidon aloittamista. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemukset lähetetään sähköisen hakupalvelun kautta:
www.lshp.fi - Ammattilaisille - Meille töihin - Avoimet työpaikat tai www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja antavat:
Ylilääkäri Katri Vuopala, 016 328 4801, katri.vuopala@lshp.fi
Solubiologi Jenny Joutsen, 040 771 1056, jenny.joutsen@lshp.fi.


Rovaniemellä 8.2.2021

Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä

Lisätietoja

http://www.lshp.fi